PROGRAMMER 

Prosessio tilbyr både skreddersydde utviklingsprogrammer, samt at vi kan noen ferdigstilte programmer som du kan delta på. 

 

Lederutviklingsprogram - fra ambisjon til prestasjon

Lederutviklingsprogram med fokus på gode prestasjoner

 

Prosessio har et egenutviklet lederprogram, i samarbeid med våre samarbeidspartnere.

Programmet går over et år, og inneholder fem samlinger på 2 dager. 

 

 

Masterclass styrkebasert selvledelse

Styrkebasert selvledelse 

Utvikling er ofte en prosess, som skjer over en tidsperiode. Derfor er en av programmene vi i Prosessio tilbyr i samarbeid med vår samarbeidspartner, Masterclass i styrkebasert selvledelse.

Dette programmet vil komme høsten 2023

 

Våre mentorprogram 

Prosessio tilbyr ulike  skreddersydde mentorprogram

Tre av våre mentorprogrammer er for ledere. Du blir fulgt opp individuelt og utviklingsprosessen er skreddersydd deg og dine behov. Disse mentorprogrammene går over 6 eller 9 måneder, og er delt inn i tre ulike temaer og fokusområder:

 

 

Book gratis informasjonsmøte

Mentorprogram for ledere

Mentorprogrammene til Prosessio er skreddersydde utviklingsprosesser, der du gjennom 1:1 samtaler over en periode får veiledning, coaching og mentoring i utvalgte temaer.

Programmene går over 6 eller 9 måneder, og tar utgangspunkt i dine behov, dine ønsker på fordypning, samt din kontekst.

De ulike mentorprogrammene passer for deg som er nysgjerrig, læringsvillig og ønsker faglig sparring og mentoring, og faglig påfyll. Forskjellen på programmene er temaene, hva vi går i dybden på, samt hva vi har fokus på. Programmene har en fast ramme, men med muligheter å tilpasse valgfrie temaer etter dine behov. "One size does not fit all", derfor er dette en annerledes mentorprogram fordi den sette deg og ditt utvikling i fokus.

I alle programmene er den røde tråden å utvikle ferdigheter og evner til å gå fra ambisjon til prestasjon. Her brukes evidensbaserte metoder og verktøy, samt blended learning som læringsmetodikk. Vi er opptatt av atferdsendring - evnen fra å bevegese seg fra  «knowing» til «doing».

Ønsker du mer informasjon om mentorprogrammene, kan du ta booke et møte med Hege Brekke

Emosjonell smidighet

Hvordan bli emosjonell smidig?

 

Denne utviklingsprosessen passer for alle som ønsker å lære konkrete verktøy innen emosjonshåndtering, samt ønsker innsikt i hvordan egne emosjoner kan brukes som navigasjons-system. Du får kunnskap om hvordan hjernen din påvirker håndtering av emosjoner og følelser, samt hvordan du selv kan ta kontroll over handlingsrommet mellom stimuli og respons. Du vil også presenteres ovenfor konkret verktøy som kan hjelpe deg med å justere tankesett, motivasjon og vaner for å bli en smidig utgave av deg selv. 

Det finnes ikke en vanskelig samtale, men det finnes situasjoner som du synes er ubehagelig. Å være emosjonelt smidig handler om å navigere i ulike kompliserte tilstander, på en fleksibel måte som gjør deg tryggere, mer robust og mer til stedet

For å skape gode prestasjoner, god samhandling og arbeidsglede, trenger vi relasjonsbyggere som er mindre rigid og mer nysgjerrige. "Hvordan bli emosjonell smidig" passer for alle som ønsker mer trygghet, tilstedeværelse og bevissthet i egne autopiloter. Det du er bevisst kan du gjøre noe med. Det du ikke er bevisst på, gjør noe med deg. 

Alle kursdeltakere vil få en individuell veiledningstime

Programmet som går våren 2023, blir digitalt. Til høsten blir det satt opp et fysisk program. 

 

 

Jeg vil vite mer

Mindfulness 

Oppmerksom tilstedeværelse 

 

I Prosessio tilbyr vi ulike programmer innen oppmerksom tiltedeværelse. Vi arrangerer retreats, utenlandsreiser samt tilbyr skreddersydde utviklingsprogram som bedrifter kan tilby til sine ansatte.

 

Jeg vil vite mer