Samarbeidspartnere

Om Prosessio sine samarbeidspartnere

 

Prosessio samarbeider med andre bedrifter, konsulentselskap og enkeltpersoner som har spisskompetanse innen sitt fagfelt. 

Her er noen av våre utvalgte samarbeidspartnere:

 

 

Bård Fyhn

Bård er PhD stipendiat ved NHH Norges Handelshøyskole, der han forsker på psykologisk trygghet i team. Han er utdannet offiser fra Sjøkrigsskolen og siviløkonom fra NHH. Gjennom 15 år i Forsvaret har han operativ erfaring fra inn- og utland, samt flere år som lederutvikler ved Sjøkrigsskolen. Bård underviser i masterkurset «Ledelse og lederpsykologi» ved NHH og er en aktiv foredragsholder innen team og ledelse.

 

 

Gunn Elisabeth Håbjørg - Advansia

Gunn Elisabeth Håbjørg leder Advansias satsningsområde innen strategi, kultur og ledelsesrådgiving. Hun har omfattende lederutdanning og ledererfaring fra en lang og variert karriere i Forsvaret. De senere årene som toppleder i Forsvarets personell og vernepliktssenter (Forsvarets HR-hus) med brigaders grad. 

Advansia er et av Norges største og ledende fagmiljø innen prosjekt- og byggeledelse. Advansia har de senere årene utvidet sin portefølje og tilbyr i dag rådgiving og støtte innen blant annet kultur-, ledelse- og organisasjonsutvikling, sikkerhet og beredskap, digitalisering og cybersikkerhet, ledercoaching, samt veiledning og juridiske tjenester. 

 

Gunvor Marie Dyrdal

Gunvor Marie er utdannet psykolog med en doktorgrad innen positiv psykologi. Hun har jobbet mye med livskvalitet, lykke og hvordan å skape gode liv.

Gunvor har jobbet med leder- og organisasjonsutvikling i flere år, og er spesielt opptatt av å hjelpe mennesker å bli klar over sine grunnleggende verdier, finne og utvikle sine unike karakterstyrker slik at de kan ha det bra og fungere godt både individuelt og i team. Hun er utdannet yogalærer og mindfulnesslærer, og leder mindfulnessutdanningen ved NTNU. Gunvor er også opptatt av og engasjert i entreprenørskap og gründervirksomhet.

 

Andre samarbeidspartnere

 

Mail[email protected],

Mobil: +47 95 96 92 96