Samarbeidspartnere

Om Prosessio sine samarbeidspartnere

 

Prosessio samarbeider med andre konsulentselskap og enkeltpersoner som har spisskompetanse innen sine fagfelt. 

 

 

Bård Fyhn

Bård er PhD stipendiat ved NHH Norges Handelshøyskole, der han forsker på psykologisk trygghet i team. Han er utdannet offiser fra Sjøkrigsskolen og siviløkonom fra NHH. Gjennom 15 år i Forsvaret har han operativ erfaring fra inn- og utland, samt flere år som lederutvikler ved Sjøkrigsskolen. Bård underviser i masterkurset «Ledelse og lederpsykologi» ved NHH og er en aktiv foredragsholder innen team og ledelse.

 

 

Gunn Elisabeth Håbjørg - Advansia

Gunn Elisabeth Håbjørg leder Advansias satsningsområde innen strategi, kultur og ledelsesrådgiving. Hun har omfattende lederutdanning og ledererfaring fra en lang og variert karriere i Forsvaret. De senere årene som toppleder i Forsvarets personell og vernepliktssenter (Forsvarets HR-hus) med brigaders grad. 

Advansia er et av Norges største og ledende fagmiljø innen prosjekt- og byggeledelse. Advansia har de senere årene utvidet sin portefølje og tilbyr i dag rådgiving og støtte innen blant annet kultur-, ledelse- og organisasjonsutvikling, sikkerhet og beredskap, digitalisering og cybersikkerhet, ledercoaching, samt veiledning og juridiske tjenester. 

 

Mail[email protected],

Mobil: +47 95 96 92 96