Reiser 

Vil du lære om mental styrketrening i vakre italienske omgivelser?

Hege Brekke i Prosessio vil i samarbeid med Vilja Reiser arrangere vi en 6 dagers temareise der du både kan lære om styrkebasert selvledelse og mindfulness i vakre italienske omgivelser.

 

Reisens høydepunkt

  • Lær deg grunnmuren i styrkebasert selvledelse
  • Opplev Piemonte samt få innblikk i italiensk vinproduksjon
  • Introduksjon til nysgjerrig tilstedeværelse
  • Refleksjon og læring ut ifra din situasjon og kontekst
  • Alenetid og rekreasjon, samt utflukt og sosialt samvær
  • Personlig utvikling og vekst

 

Om opplegget

Ønsker du å utvikle mentale ferdigheter som gjør at du leder deg selv på en sunn og bærekraftig måte? På denne reisen vil du bli bedre kjent med deg selv, samtidig som du vil få tid til refleksjon, utvikling og læring. Turen er en fin blanding mellom sosiale møtepunkter med andre, men gir også mulighet til egentid for de som ønsker det. Det er lagt opp til en felles utflukt, der vi får innblikk i italiensk vinproduksjon, samt erfare lokal mat og drikke.

Vi lever i en hektisk tid der mange opplever stress og press i hverdagen. Bærekraftig selvledelse begynner med en viktig bevisstgjøring. Det du vet om, kan du gjøre noe med. Det du ikke vet om, gjør noe med deg.

Vi bor hos Trond og Lars som driver Cascina Desderi som ligger i et av verdens beste vinområde.

Hver dag startet med en times morgenøkt, der du blant annet vil lære hvordan du kan bruke ulike teknikker for å komme i kontakt med din egen tilstedeværelse. Det blir så egentid mellom morgenøkten og ettermiddagsøkten. Kanskje trenger du noe alenetid, eller kanskje du vil bruke tiden til sosialt samvær, trening, sykkeltur eller lese en god bok. Etter lunsj, vil vi ha en ettermiddag økt. Dagen avsluttes etter middag.

En av dagene vil vi etter morgensøkten utforske nærområdet og dra på felles utflukt til vinens verden.

På denne reisen vil du bli bedre kjent med hvem du egentlig er. Du vil bevisstgjøres på hva som driver deg, hva som er din livsfilosofi, hvilke verdier som er viktige i ditt liv, samt lære om egen robusthet og motivasjon. Du vil få kjennskap til konkrete basis-teknikker, samt bevisstgjøres på sentrale ferdigheter for å utvikle bærekraftig selvledelse.

Mer info

Retreats

Tilbake til deg selv

Hvor: Nøsen fjellhotell

Når: 20.-24. september 2023

Ledes av Hege Brekke og Gunvor Marie Dyrdal

 

I september 2023 har du mulighet til å være med på en reise du ikke vil angre på. I vakre omgivelser i fjellheimen, vil du kunne lære om styrkebasert selvledelse. Du vil også få møte andre interessante mennesker, samtidig som at det vil bli egentid. All mat er inkludert.

Det er førstemann til møllen, og det er mulighet å reservere både enkeltrom og dobbeltrom allerede nå.

Program med pris kommer snart, det er noe detaljer som må på plass før vi går ut med agenda og fullt program. Men vi kan garantere at dette blir den beste gaven du. kan gi deg selv dette året.

Nøsen Yoga og Fjellhotell ligger i storslåtte, majestetiske omgivelser som byr på stor variasjon av opplevelser for store og små, sommer som vinter. Rundt Nøsen finnes det flere fjell på opptil 1700 meter og gode muligheter for skiturer, sykkelturer, padleturer og fisketurer.

Har du noen spørsmål, kan du kontakte meg via epost på [email protected] eller kontakte Nøsen på [email protected]

 

Mer info