REISER OG RETREATS

Reiser 

Vil du lære om mental styrketrening i vakre italienske omgivelser?

I mai 2023 vil Hege Brekke i Prosessio i samarbeid med Vilja Reiser arrangere vi en 6 dagers tematur der du både kan lære om Mental styrketrening og mindfulness i vakre italienske omgivelser.

Mer informasjon kommer snart

Jeg vil vite mer

Retreats

Ønsker du større fokus på oppmerksom tilstedeværelse?

I løpet av 2023 vil Hege Brekke i Prosessio sammen med samarbeidspartnere kunne tilby retreat i på Nøsen yoga og fjellhotell. I løpet av kort tid, vil det komme mer informasjon.

Tilbake til deg selv 

Hvor: Nøsen fjellhotell

Når: 20.-24. september 2023

Kursholdere: Hege Brekke og Gunvor Marie Dyrdal

 

I september 2023 har du mulighet til å være med på en reise du ikke vil angre på. I vakre omgivelser i fjellheimen, vil du kunne lære om styrkebasert selvledelse. Du vil også få møte andre interessante mennesker, samtidig som at det vil bli egentid. All mat er inkludert.

Det er førstemann til møllen, og det er mulighet å reservere både enkeltrom og dobbeltrom allerede nå.

Program med pris kommer snart, det er noe detaljer som må på plass før vi går ut med agenda og fullt program. Men vi kan garantere at dette blir den beste gaven du. kan gi deg selv dette året.

 Nøsen Yoga og Fjellhotell ligger i storslåtte, majestetiske omgivelser som byr på stor variasjon av opplevelser for store og små, sommer som vinter. Rundt Nøsen finnes det flere fjell på opptil 1700 meter og gode muligheter for skiturer, sykkelturer, padleturer og fisketurer. Har du noen spørsmål, kan du kontakte meg via epost på [email protected] eller kontakte Nøsen på [email protected]

Mer info - påmelding