Artikler 

Bygg et team som virkelig presterer når det gjelder

Teknisk Ukeblad - 23. desember 2023

Ledere bør ta utgangspunkt i det som fungerer godt 

Teknisk Ukeblad - 23. desember 2023

Bedre prestasjoner, økt arbeidsglede og mer robuste relasjoner. Det er bare noen av de positive effektene av å skifte oppmerksomheten til det som fungerer godt i virksomheten.

Slik blir du bedre på å lede deg selv 

Teknisk Ukeblad - 2. januar 2023 

Unge som tar selvledelse på alvor, vil ha et fortrinn i arbeidslivet, mener ledelsesforsker. Her er ekspertenes beste råd om hvordan du kan ta grep om din karriere.

ink til artikkel

Emosjonell smidighet - 

et viktig verktøy innen selvledelse

Frida - 2023

Hva er selvledelse, og hva betyr det egentlig å lede seg selv? Selvledelse kan lett bli et tomt ord med ulik betydning og ulike tolkninger. For noen er selvledelse knyttet til en ferdighet eller evne til å gjøre noe, men hos andre er selvledelse et fenomen som det er forskjellig oppfattelse om, og som kan være vanskelig å få tak på. Tom Karp, professor i ledelse på Høyskolen Kristiania, beskriver selvledelse som det du sier til deg selv, samt hva du gjør med det du sier til deg selv. Hvordan du evner å omsette egen indre dialog til en resolutt handling. Skal vi ta utgangspunkt i den tolkningen, handler selvledelse derfor både om emosjonshåndtering og indre prosesser, samt ferdigheter og evner som handlinger og atferd. 

link til artikkel

Selvledelse - en nøkkel til bedre hverdag

Tekna Ukeblad - 12. januar 2023

Mange av oss knytter selvledelse til kunsten å være strukturert, effektiv og disiplinert, men dette er ikke det viktigste, ifølge eksperten.

link til artikkel

Næringslivet bør lære av toppidrettens prestasjonskultur

Tekna 20. oktober 2022

Det er ikke nødvendigvis de som trener mest som blir best. Styrkebasert ledelse kan hjelpe bedrifter å bli best mulig.
 

 

Mail[email protected],

Mobil: +47 95 96 92 96