REFERANSER

Hyggelige ord i form av tilbakemeldinger, evalueringer og kundeopplevelser

 

Vi er opptatt av at du skal få en opplevelse av hvordan kunder opplever våre tjenester. Vi deler derfor her noen av våre tilbakemeldinger og evalueringer.

Vi ønsker å gi deg en mulighet å få kjennskap til leveranser. Hvordan opplever våre kunder leveransen hvilken opplevelser sitter disse brukere igjen med, hva var viktig for dem, og hva har de eventuelt lært.

Våre kundereferanser

 

Jeg og mine kollegaer hadde gleden av å samarbeide med Hege Brekke rundt lederutvikling da vi jobbet i Conecto (dattersalskap av SpareBank 1 Gruppen). Hege tok utgangspunkt i et ganske omfattende program som dekket vårt behov både i form, innhold og omfang. Vi fikk et godt tilpasset program med konkrete verktøy som kan brukes i ulike sammenhenger. 

Hege evnet å formidle teori på en forståelig måte, og hun satte teorien inn i praksis med eksempler fra vår bedrift. Når Hege har påtatt seg et oppdrag, kan du være trygg på at det leveres. Hun har en god plan og struktur, men også evne til å justere og tilpasse til endringer som måtte oppstå. Hun kommuniserer tydelig og er åpen for diskusjoner og innspill. Hege styrer tiden godt uten at det oppleves som stress.

Jeg opplevde også at Hege var til å stole på i situasjoner hvor tema som kunne være sensitive, måtte diskuteres. Hun er svært profesjonell og dyktig både i dialog med og ledelse av større grupper, og i dialogen 1:1. Ved å jobbe sammen med Hege skjønner du bedre hva som eventuelt er utfordrende i bedriften, teamet eller din egen måte, og du får hjelp til å finne frem til verktøy og metoder som kan benyttes for å skape endringer hvis du ønsker å endre. I tillegg blir du kjent med en meget hyggelig dame.

Lisbeth Lindberg, CFO i Conecto AS (nå Modhi), SpareBank1 Gruppen

 

Jeg har jobbet sammen med Hege i flere ulike sammenhenger og knyttet til både organisasjonsutvikling, teamutvikling og psykologisk trygghet, håndtering av kriser i team og individuell veiledning. 

Hege har i alle sammenhenger vist meget god fagkunnskap og kompetanse og stiller alltid veldig godt forberedt. Hun viser genuint engasjement, er dedikert til arbeidet vi sammen skal gjøre og er oppriktig interessert i både oppgaven som skal løses og ikke minst den enkelte deltaker i prosessen.   

Egenskaper som nysgjerrighet, ærlighet, evnen til å være konkret og ikke minst få alle til å føle seg inkludert og hørt har kommet klart frem i vårt arbeid sammen med Hege. Hun uttrykker og viser et tydelig ønske om at vi skal lykkes sammen og at vi som kunde skal nå målene vi setter oss. Hege er uten tvil en «people person» med massevis av fagkompetanse og erfaring. 

 -Hanne Randgaard Broen, Leder Kundesenter og HR Utvikling, SpareBank 1 Forsikring AS

 

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Hege ved flere anledninger, blant annet individuell veiledning og organisasjonsutvikling

For meg er Hege en person med mye kunskap, stor ro og en genuin nysgjerrighet på mennesker. Hun er raus og god på at dele sine erfaringer og kompetanse. Hege er en positiv og kunnskapsrik person som gir meg energi. Jeg har stor tillit til hennes arbeid innenfor utvikling av mennesker,  alene eller i gruppe, der målet er å bli gode sammen. 

Eva Wall, Leder for Kryssfunksjonell Utvikling i Fremtind Forsikring AS 

Mental trening

 

 

Jeg husker at vi hadde en fantastisk flott opplevelse med Hege når vi brukte henne rundt vårt lag/team.Vi hadde en del sessions med laget, hvor vi hadde et stort fokus på hvordan vi kunne bli et høypresterende team. Hege var ekstremt dyktig til å få alle interesserte i de forskjellige øvelsene/fokusområdene vi holdt på med, noe som er ekstremt vanskelig med store grupper. Jeg ble kanskje mest imponert over måten hun klarte å forklare og fikk frem de tingene vi skulle gjøre/ha fokus på. 

Noe annet som imponerte meg stort var at selv om hun la frem forskjellige teknikker og oppgaver vi skulle bruke og gjøre, var det alltid en rød tråd igjennom hele prosessen. Jeg tror også det var en av grunnene til at det ble en veldig positiv opplevelse for alle.

Jeg brukte også Hege som personlig mentaltrener etter den gode opplevelsen med laget. Dette var i forhold til egne behov og ting jeg så at jeg trengte å jobbe med. Det ble umiddelbart en suksess etter mange bevisstgjøringer og små oppgaver vi jobbet med over flere samtaler.

Opplevelsen av Hege på tomannshånd var veldig positiv, hun er ekstremt lett å prate med. Samtidig så var hun flink til å balansere dette gjennom å sette krav. (Jeg måte selv gjennomføre de tingene vi prater om) Så kort oppsummert, en veldig dyktig faglig coach/mentaltrener, samtidig som en suveren person som er tålmodig og enkel å prate med. God opplevelse som anbefales, uavhengig av hva det skulle være man ønsker!

Sander A. Øverjordet. Landslaget og Mors-Thy HK (tidligere Haslum HK)

 

Mitt samarbeid med Hege har vært avgjørende for å endre min tilnærming til egenutvikling som håndballdommer i eliteserien. Hun var en uvurderlig ressurs for dommergruppen "Prosjekt elite" forrige sesong, og jeg mener at hennes bidrag har vært essensielt for meg og min makker når vi nå leder kamper i eliteserien for både damer og herrer.

Gjennom sesongen fikk vi introdusert metoder og verktøy som vi erfarte fungerer like godt for profesjonelle idrettsutøvere som for oss toppdommere. Hege har gitt meg en ny måte å tenke på, noe som gjør meg mye mer robust ute på banen, presterer på et høyere nivå og presterer mer stabilt, i tillegg til at jeg mener den nye måten å vurdere egne prestasjoner har gjort håndballen enda gøyere å holde på med.

Ikke bare opplever jeg økte idrettsprestasjoner, men også økte prestasjoner på studiene og i jobbsammenheng. Håndtering av egne emosjoner og forhold til egne prestasjoner er relevant på de fleste områder, noe arbeidet med Hege har gitt meg svært stort utbytte av.

Til slutt er Hege eksepsjonelt tillitsvekkende, dyktig til å bygge relasjoner og å ta seg tid til den enkelte. Jeg kan med hånden på hjertet si at de som får jobbe med Hege mest sannsynlig vil oppleve betydelige prestasjonsfordeler, enten det gjelder idrett, jobb, studier eller andre prestasjonsarenaer.

- Jens Førsund, eliteseriedommer i Norges Håndballforbund

 

Hege Brekke er en dyktig og kunnskapsrik mentaltrener. Hun har god kompetanse på hvordan hjernen og det mentale fungerer, og deler/bruker sin kunnskap på en bra måte. Hege har hjulpet meg med å fokusere på de rette tingene både før, under og etter viktige kamper/treninger, noe som har ført til forbedret fokus og forbedrede personlige resultater. I tillegg til dette er Hege en god samtalepartner som man virkelig kan stole på. Anbefaler Hege på det sterkeste til personer som er ute etter en dyktig mental trener 

Nicolas Pignatel Jenssen, U20 og eliteseriespiller fotball 2021

 

Vi brukte Hege Brekke til å utvikle team og til lederutvikling i en eliteserieklubb i håndball. Hege har solid faglig kompetanse, samt en person som virkelig bryr seg om de hun jobber med. Jeg opplevde stor utvikling for teamet vårt, der vi hadde fokus på psykologisk trygghet, samt en positiv tilbakemeldingskultur. Dette førte til økte resultater både på og utenfor banen.

For meg som leder var Hege også en god støttespiller. Hun var en samtalepartner som gjorde meg til en bedre leder, og bidro til at jeg fikk brukt mine egenskaper på en best mulig måte.

-Sten Stockfleth, trener eliteserien håndball, sesongene 2017/18, 2018/19 og 2019/20

 

Jeg har vært så heldig og fått samarbeide med Hege Brekke både gjennom håndballaget mitt og gjennom personlig oppfølging i etterkant.

Den kanskje viktigste egenskapen jeg opplever at Hege innehar er at hun virkelig bryr seg om deg og vil hjelpe deg til å nå målene man setter seg. Hun er faglig sterk og kompetent, samtidig som hun er en veldig enkel person å prate med. Dette gjør at det er lett å åpne seg og være ærlig, som igjen resulterer i at man sammen kan finne de riktige verktøyene og metodene som er best for akkurat deg.

I samarbeid med håndballaget var Hege opptatt av hvordan vi som lag kunne utvikle oss til å bli et høypresterende team. I de samlingene vi gjennomførte med Hege stod kommunikasjon, ærlighet, kroppsspråk og tankesett/mindset i sentrum. Disse samlingene var både morsomme, lærerike og kanskje det viktigste, hun var god til å utfordre oss til videre utvikling.

Personlig hjalp hun meg spesielt med å optimalisere forberedelsene mine frem mot kamp. Gjennom visualisering og indre dialog hjalp hun meg med å finne ut av hvordan jeg skulle være 100% til stede og forberedt til hver kamp uavhengig av omstendighetene rundt.

Jeg anbefaler virkelig Hege til de som vil utvikle seg selv videre som toppidrettsutøver eller som menneske.

Anders Røe.  Haslum HK sesongene 2017/18, 2018/19 og 2019/20

Jeg var så heldig å jobbe med Hege i Haslum HK, der fokuset var å utvikle laget vårt til å bli et prestasjonsteam, samt utvikle spillerne på det mentale planet. Selv er jeg veldig interessert i mental trening, refleksjonsarbeid og rett og slett bli en bedre person, og alle samtalene med Hege var fruktbare og ga resultater. Hege var en sparringspartner man kunne snakke om med om alt, og hun hjalp meg med min personlige utvikling. 

 Jeg opplever også at vi tok store steg som team, med fokus på økt psykologisk trygghet og å skape en positiv tilbakemeldingskultur. I tillegg ga Hege oss flere konkrete verktøy for å øke prestasjon og skape kontinuerlig utvikling. 

Jeg anbefaler Hege og Prosessio til alle som ønsker å utvikle seg, enten som individ eller som team. Hun stiller de riktige spørsmålene, er nysgjerrig på individet og hjelper med alle små og store utfordringer. 

-Stian Brevik, håndballspiller eliteserien, sesongene 2017/18, 2018/19 og 2019/20

Jeg hadde Hege Brekke som mental trener for eliteserielaget Haslum. Vi fikk tett oppfølgning av Hege før, under og etter konkurranse. Hennes sin sterkeste side er at hun er konkret. Dette er noe som jeg selv aldri har opplevd med mental trening tidligere. Vi gikk gjennom kollektive og individuelle øvelser/rutiner vi kunne gjøre før/under/etter kamper. Det er unikt at Hege klarer å utvikle den enkelte, samtidig som hun utviklet det kollektive, òg at hun gjør det konkret og målbevisst. Jeg opplevde individuell utvikling også, samtidig som den kollektive prestasjonskulturen også ble bedre. 

Hege var en utrolig bra veileder og coach for at laget vårt kunne utnytte våre evner og ferdigheter med det beste resultatet. Jeg anbefaler Hege på det sterkeste til de som ønsker en konkret, hyggelig og målbevisst mental trener!

Aleksander Høiness, håndballspiller LM02 og Haslum HK 2017/18, 2018/19 og 2019/20

Jeg jobbet med Hege i Stabæk i 2021 sesongen. Under denne perioden var jeg skadet og slet mye med motivasjon. Å ha Hege som samtalepartner og mental trener gjennom den tiden var veldig viktig for å håndtere motgangen og alle negative tanker som kunne oppstå. Gjennom flere år med skader var litt av gleden med spillet fotball borte. Alle treninger var ekstra tunge og tok mye energi. Da var det godt å ha en samtalepartnere som virkelig satte mine behov først.

I min situasjon ble løsningen en pause fra fotballen for å få ting litt på avstand. Nå, noen måneder senere er lysten og motivasjonen tilbake for fullt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan vi håndterte situasjonen. Hvis jeg ikke hadde hatt Hege som samtalepartner i denne tiden og jeg hadde fortsatt å pushe meg selv, er jeg redd for at jeg etter hvert kunne ha møtt veggen og at returen til fotball kunne vært ekstra lang. Så all takk til Hege for den jobben hun har gjort, spesielt med meg individuelt, men også med laget som helhet.

Anbefaler Hege på det sterkeste!

Magnus Strandman Lundal, eliteseriespiller Stabæk fotball sesongen 2021

Hege er svært positiv, dedikert og målretta i sitt arbeid. Personleg har eg vore så heldig å få arbeida med Hege over tid både gjennom lag og på personleg plan. Opplevinga mi er eintydande positiv, og eg har dratt stor nytte av hennar kompetanse både i idretten og på det sivile plan.

Er ein ambisiøs, læringsvillig og open vil det å samarbeida med Hege, og dra nytte av hennar kompetanse i fellesskap, kunne legge godt til rette for utvikling og meistring. For underteikna har fleire nye dører opna seg som er både spennande og inspirerande.

-Jostein Epland, profesjonell håndballspiller - Billére Handball - 2022, IFK Ystad HK - 2020/22,  Haslum HK -2018/20.

Hege Brekke er en trygghet i idrettshverdagen min. Jeg var så heldig i å komme i kontakt med Hege i en periode hvor det var store endringer i idrettshverdagen min. Hege har hjulpet meg gjennom en periode med tøffe utfordringer, nytt lag, nye trenere, nytt miljø og en sesong med både oppturer og nedturer. 

Hege har laget et skreddersydd program for meg som har hjulpet meg masse. Mentaltreningen har på kort tid fått meg til å bli en mye bedre håndballspiller, samt hjulpet meg med helt vanlige hverdagslige ting.. Det er trygt å ha en person jeg kan sende melding eller ringe til når jeg møter på utfordringer i hverdagen. Det er trygt å ha Hege, som hjelper meg å finne ulike verktøy på hvordan jeg skal angripe de utfordringer jeg vil møte på. Jeg gleder meg før hvert møte jeg har med Hege og jeg gleder meg masse til fortsettelsen. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har Hege som min mentaltrener og hun er en person jeg virkelig stoler på.

-Anonym, håndballspiller LK04, 1. og 2. divisjon, samt Lerøyserien

Har jobbet med Hege som mental trener og var veldig fornøyd! Lærte mye av henne. Tilstedeværende i samtaler og formidler sitt budskap på en enkel og god måte. Går alltid med en god følelse og positivt tankesett etter en samtale med Hege. Tok steg som idrettsutøver og person etter flere måneder med opplegg og samtaler med Hege. 

-Anonym, fotballspiller eliteserien 2021

Mitt første møte med Hege var i starten av en sesongoppkjøring alt stort sett gikk på skinner. Dette endret seg da jeg plutselig pådro meg flere fortløpende skader, som satt meg på sidelinjen i en lengre periode. Støtten og oppfølgingen Hege ga meg gjorde at jeg endret en skuffende og frustrerende holdning, til motivasjon og fokus på det jeg kunne gjøre noe med. Verktøyene hun ga meg bruker jeg fremdeles, ikke bare i treningshverdagen, men også på andre arenaer i livet.

-Anonym, fotballspiller eliteserien 2021

Kurs og workshop

 

Svært god formidler, dyktig kursholder. Praktiske øvelser vi kan ta i bruk umiddelbart.

Nyttig, givende, engasjerende og lærerikt.

 

-  2 dagers kurs i "Styrkebasert ledelse", august 2023. Anonym evaluering.

 

Dyktig kursholder som engasjerer! Veldig fin kombinasjon av teori og praksis, samt fint å få nye perspektiver fra andre kursdeltakere. Utrolig lærerikt

 

-  2 dagers kurs i "Velfungerende team", februar 2023. Anonym evaluering.

Troverdig, kunnskap basert på forskning. God til å kommunisere. Fint med avbrekk med diskusjoner og rusletur.

 

-  1 dagers kurs i "Styrkebasert ledelse og robuste relasjoner", oktober 2023. Anonym evaluering.

 

Stort engasjement og kunnskap fra foredragsholder. Nyttige teknikker og verktøy som kan bidra til bedre kommunikasjon både privat og i jobbsammenheng. Praktisk kurs og veldig relevant i arbeidshverdagen.

-  2 dagers kurs i "Motiverende samtale (MI)", juni 2023. Anonym evaluering.

 

Relevant innhold, bra med øvelser og gruppearbeid. Kurset gav praktiske og konkrete verktøy jeg kan nytte meg av i mitt daglige arbeid

-  2 dagers kurs i "Hvordan lede, slik at andre lar seg lede", august 2023. Anonym evaluering.

 

Eg ynskjer at fleire skal få oppleve god kursholder som formidler eit so utruleg viktig tema!

-  2 dagers kurs i "Hvordan lede, slik at andre lar seg lede", august 2023. Anonym evaluering.

 

Få henne til å holde flere kurs!

-  2 dagers kurs i " Styrkebasert ledelse", januar 2023. Anonym evaluering.

 

Eit godt program med ein flink og dyktig foredragsholder. God balanse mellom innhold og økter der en fikk jobbe sammen.

 

-  2 dagers kurs i "Velfungerende team", juni 2023. Anonym evaluering.

 

Kunnskap man kan benytte på mange måter og som jeg tror alle har nytte av. Nyttige verktøy!

 

-  2 dagers kurs i "Styrkebasert ledelse", august 2023. Anonym evaluering.

 

Nyttig og lærerikt! Kursholder skapte et trygt miljø slik at jeg turte være ærlig

-  2 dagers kurs i "Emosjonell smidighet", november 2023. Anonym evaluering.

 

Nyttig med tanke på kommunikasjon og formidling av endring.  Vi fekk lære praktisk og nyttige verktøy for endringsarbeid, samt bevisstgjering av at endringsprosessen startar lenge før sjølve endringa tek til. Kurset er godt oppbygd med en god balanse mellom føredrag og praktisk øving/ refleksjon

-  2 dagers kurs i "Motiverende samtale (MI)", desember 2023. Anonym evaluering.

Konferansier og foredrag 

 

 

Jeg har hatt gleden av å jobbe med Hege Brekke som en av innlederne våre på Lederkonferansen 2022 i regi av Tekna. Hege snakket om styrkebasert ledelse og leverte et innlegg som fikk topp score hos deltakerne. Det var både praktisk, engasjerende og interessant. Hun er trygg og tydelig som foredragsholder.

Hege demonstrerte tydelig fagkompetanse på området og vi gleder oss til videre samarbeid på nettopp kurs i Styrkebasert Ledelse.

Utenfor scenen så er det en sann glede å jobbe med Hege, hun leverer på alt og i tide. En skikkelig proff samarbeidspartner og også sparringspartner innen fagområdet ledelse. 

 - Hanne Gudbjørgsrud, prosjektleder, kurs- og konferanseavdelingen, Tekna.

 

Hege v/ Prosessio er faglig dyktig, engasjert og profesjonell i både planleggingsfasen og på scenen. Som arrangør var vi hele tiden trygge på at vi var samstemte på våre behov og Hege sitt bidrag. Vi fikk utelukkende positive tilbakemeldinger fra deltagerne, blant annet at hun var interessant og behagelig å høre på, og at vi fikk gode, konkrete tips og verktøy som vi tar med oss inn i arbeidshverdagen vår.

 

- Ingvild Kyllingstad, HR- Stab for styring og organisasjonsutvikling, Lånekassen

 

Nyttig og læringsrikt tema! Og en foredragsholder som var kunnskapsrik på området og som satte ting i perspektiv med gode eksempler.

 

 

- Evaluering fra deltakere på høstarrangement til Molde Næringsforening, oktober 2023

 

 

Hege Brekke leverte fra a-å som konferansier på eventet vårt, Juleboncast 12.des 2023.

Planleggingen før eventet var eksemplarisk med topp punktlighet. Direkte kontakt, kartlegging og veiledning med formidlerne. Det som stresset meg underveis i eventet, gjorde Hege kort prosess med. Ved å agere og ta valg, som gjorde at det gikk upåaktet hen for foredragsholderne og deltakerne.

Jeg kan med hånda på hjertet si at Hege leverte jobben som konferansier til 10 av 10. Vi kunne ikke hatt en bedre utførende part til denne rollen!

 

 

- Daniel Dalsborg, Boncast, desember 2023