FOREDRAG 

Prosessio har god erfaring med å være foredragsholder på konferanser, seminarer eller ulike lederforum.

Vi har noen ferdigstilte foredrag, som baserer seg på temaer våre kunder etterspør kunnskap om. Våre foredrag baserer seg både på oppdatert forskning og det vi vet fungerer på fagfeltet. Lærings starter som regel med innsikt, og innsikt kan utløse motivasjon til å handle.

Våre foredrag

Trykk på bildet for mer informasjon
Bestill foredrag
Trykk på bildet for mer informasjon
Bestill foredrag
Trykk på bildet for mer informasjon
Bestill foredrag

Foredrag om emosjonell smidighet

 

Referanser

Prosessio er opptatt av å sette kundens behov i sentrum, samtidig som vi utfordrer der vi ser det er nødvendig. Her kan du lese om hva referanser fra kundene våre

Våre referanser

Lederkonferansen 2022

Jeg har hatt gleden av å jobbe med Hege Brekke som en av innlederne våre på Lederkonferansen 2022 i regi av Tekna. Hege snakket om styrkebasert ledelse og leverte et innlegg som fikk topp score hos deltakerne. Det var både praktisk, engasjerende og interessant. Hun er trygg og tydelig som foredragsholder.

Hege demonstrerte tydelig fagkompetanse på området og vi gleder oss til videre samarbeid på nettopp kurs i Styrkebasert Ledelse.

Utenfor scenen så er det en sann glede å jobbe med Hege, hun leverer på alt og i tide. En skikkelig proff samarbeidspartner og også sparringspartner innen fagområdet ledelse. 
 
 - Hanne Gudbjørgsrud, Tekna.